Spargere la un supermarket din Oradea. Hotii au furat cutia de valori in care erau 70.000 de lei

16-12-2013 11:46


 Totul s-a petrecut azi noapte, la un supermarket din municipiul Oradea. Hotii au intrat printr-o anexa din spatele magazinului si au plecat cu o cutie de valori in care se aflau cel putin 70.000 de lei.

 Intrusii au actionat la pont, cred anchetatorii, pentru ca hotii nu au mai luat nimic altceva din magazin. Mai mult, cu toate ca exista un sistem de alarmare, cu mai multe camere de supraveghere, hotii au stiut pe unde sa intre ca sa evite senzorii. Ca sa le ia urma, politistii au adus la locul spargerii un caine special dresat.

Supermarketul este situat intr-o zona aglomerata a orasului, iar clientii au fost surprinsi ca, in sezon de varf al cumparaturilor, astazi se facea inventar.

Magazinul are sistem de alarma si camere de supraveghere, insa acestea acopera doar incinta magazinului, nu si anexa din spate. Hotii au patruns pe acolo dupa ce au spart un perete din tabla si polistiren. I-a interesat numai caseta metalica in care erau 70.000 de lei.

In ancheta, politistii iau in calcul si varianta ca intrusii sa se numere printre angajati.

Alina Dinu, purtator de cuvant Inspectoratul de Politie Bihor: “Politistii oradeni efectueaza cercetari pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care a fost comisa fapta. Totodata, politistii efectueaza cercetari pentru a verifica modul de respectare a legii privind paza valorilor si bunurilor persoanelor”.

Politistii au deja un cerc de suspecti si incearca sa-i gaseasca pe cei care au dat lovitura.

VIDEO PROTVPLUS.RO