O femeie de 55 de ani a incercat sa jefuiasca o casa de schimb valutar din Oradea

11-05-2012 11:12


schimb valutar

Surprinsa de casiera, femeia a ranit-o pe aceasta cu un cutit, apoi a fugit, dar a fost prinsa la scurt timp de politisti.

Femeia este din Oradea si are 55 de ani. In jurul orei 9.00 a incercat sa jefuiasca o casa de schimb valutar de pe Bulevardul Dacia.

Se pare ca oradeanca a asteptat momentul in care angajata firmei a iesit sa schimbe preturile de pe afis si a intrat in casa de schimb valutar cu intentia de a fura banii din casierie.

A fost vazuta insa de casierita, care a incercat sa o opreasca. Ca sa scape, femeia a atacat-o cu un cutit si a ranit-o, dupa care a fugit, fiind ranita la randul ei in timpul altercatiei, conform MEDIAFAX.

Victima a declansat imediat butonul de alarma, iar un trecator a sunat la 112, agresoarea fiind prinsa in scurt timp de politisti.

Seful Politiei Bihor, comisarul sef Adrian Bucur, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca ambele femei sunt ranite si tratate de medicii SMURD, urmand ca dupa ce starea medicala ii va permite oradeanca acuzata de talharie sa fie dusa la sediul Politiei Oradea pentru audieri.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO