Incendiu puternic la o fabrica de ciocolata din Beius. Flacarile au cuprins intreaga hala. FOTO

08-07-2013 12:31


incendiu fabrica de ciocolata Beius

 Incendiul puternic a izbucnit duminica dupa-amiaza la fabrica de ciocolata din Beius, judetul Bihor. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la fata locului pentru a se lupta cu flacarile care cuprinsese intreaga suprafata a halei.

 Initial, doua echipaje de pompierii au fost trimise la locul incidentului, insa, pentru ca flacarile se manifestau cu violenta atat in interiorul halei, cat si la acoperis, a fost necesara suplimentarea fortelor de interventie.

Mai bine de doua ore s-au chinuit patru echipaje ale pompierilor sa stinga incendiul de proportii. Pericolul a fost cu atat mai mare cu cat flacarile se puteau extinde si la o alta hala aflata in apropierea fabricii de ciocolata.

Din fericire, nu au existat victime, insa pagubele materiale depasesc un milion si jumatate de euro.

“In urma incendiului au fost distruse hala pe o suprafata de peste 1000 mp, precum si importante bunuri materiale aflate in interior: utilaje, produse finite, ambalaje, rafturi. Cauza incendiului este în curs de stabilire, urmand să fie efectuate cercetari cu privire la imprejurarile in care s-a produs acest eveniment”, a transmis intr-un comunicat de presa, Herte Cristian, ofiter relatii publice ISU Bihor.

 

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO