Doi tineri au fost prinsi in flagrant in timp ce incercau sa vanda peste un kilogram de hasis

Ultima actualizare: 21-04-2013 06:58

 Cei doi tineri faceau parte dintr-o grupare specializata in trafic intern si international de droguri de risc pe care politistii din bihor o monitorizau de mai multa vreme.

 Gruparea era formata din trei persoane, doua care provin din localitatea Uricani, judetul Hunedoara si a treia domiciliata in localitatea bihoreana Marghita. Membrii gruparii cu varste de 23, 31 respectiv 33 de ani, cumparau rezina de cannabis din Portugalia, iar mai apoi o introduceau in Romania si o comercializau pe raza judetelor Bihor si Hunedoara.

In luna ianuarie, unul dintre membri a cumparat din Portugalia doua kilograme de rezina de cannabis (hasis), pe care a introdus-o ilegal in tara prin intermediul unui autocar de transport persoane, ascunsa in bagaje. Drogurile au fost predate unui alt membru, pentru a fi comercializate.

Politistii din Bihor au organizat un flagrant in localitatea Petrosani, pentru a-i prinde pe cei trei traficanti de droguri. Acestia au fost surprinsi de oamenii legii in timp ce incercau sa vanda 1,2 kilograme de hasis pentru suma de 25.000 de lei.
.
Cei trei suspecti au fost retinuti pentru 24 de ore de catre procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, iar instanta de judecata a emis pe numele a doi dintre ei mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile, iar fata al treilea s-a dispus masura obligarii de a nu parasi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile.

Daca vor fi gasiti vinovati, cei trei suspecti risca inchisoarea de la 10 la 20 de ani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO