Wizz Air incepe operarea zborului Cluj-Napoca Munchen Memmingen

Ultima actualizare: 18-02-2016 07:23
wizz air

Compania aeriana Wizz Air lanseaza astazi o noua ruta intre baza sa din Cluj-Napoca si Munchen Memmingen in Bavaria, cu o frecventa de operare de doua zboruri pe saptamana.

Wizz Air a anuntat aceasta ruta ca parte a programului de vara 2016, inca din luna septembrie a anului trecut.

Wizz Air va opera zborurile intre Cluj-Napoca si Memmingen, aeroportul regional din vestul orasului München, in zilele de luni si vineri. Tarifele incep de la 24.99€ / 109 lei.

Wizz Air a continuat sa se extinda la Cluj-Napoca de-a lungul anilor si va adauga cea de-a 5-a aeronava la baza sa din Cluj-Napoca, din luna iulie 2016. Orarul de vara din Cluj-Napoca include bilete de avion spre Alicante, Billund, Doncaster/Sheffield si Berlin, toate incepand in saptamanile urmatoare. Wizz Air a anuntat, de asemenea, recent, o noua ruta interna intre Cluj-Napoca si Bucuresti, care va incepe din 22 iulie si care va fi operata de sase ori pe saptamana.

Cresterea operatiunilor Wizz Air se intinde pe toata Romania cu un trafic in crestere de 16% in 2015, fata de anul precedent. Wizz Air va deschide cea de-a 6-a baza in Romania in luna iulie, la Iasi, iar in prezent ofera 110 destinatii catre 16 de tari.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO