Ultimele bilete la TEDxEroilor 2017

Ultimul update: Luni 01 Mai 2017 09:06
Data publicarii: Vineri 28 Aprilie 2017 12:53
Categorie: Ardeal
Never Ordinary, Just Extraordinary! TEDxEroilor Challening Tomorrow, ajunge anul acesta la cea de-a VIII-a editie

Cea de-a VIII-a editie TEDxEroilor se apropie cu pasi repezi. Iubitorii de idei inovatoare isi dau intalnire pentru 3 zile, intre 5 si 7 mai, la Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca la cel mai complex eveniment de tip TEDx din Romania.

Doar pana duminica, biletele de tip Regular se pot achizitiona la pretul special de 200 de lei, Biletul poate fi cumparat accesand site-ul TEDxEroilor.

In zilele de 5 si 6 mai va avea loc conferinta TEDxEroilor, unde sunt asteptati 800 de participanti ce se vor lasa inspirati de peste 20 de speakeri nationali si internationali.

Ziua de 7 mai este dedicata TEDxEroilor Adventures, o zi in care organizatorii cu ajutorul partenerilor au pregatit diverse activitati si ateliere unde participantii conferintei vor putea invata arta caligrafiei, dedesubturile jurnalismului de investigatie, cum se contruieste o casa high-tech in 10 zile, cum functioneaza tehnologia printarii 3D si multe altele.

Printre speakerii de anul acesta se numara Dacian Ciolos - fost Prim-Ministru al Romaniei, Elena Pagu – multipla campioana mondiala, Gabriela Alexandrescu – presedinte executiv Salvati Copiii, Dragos Bucurenci – consultant si trainer de comunicare, activist civic si om de televiziune, Dragos-Nicolae Pislaru - economist, ex-tehnocrat si consultant, Mihai Pop – parasutist si specialist media. Mai multe informatii despre speakeri si program se pot afla de pe site.

Pastrandu-si angajamentul de a fi un catalizator al progresului comunitatii, TEDxEroilor va recompensa ideile transformate in actiune prin acordarea TEDxEroilor Award 2017. Premiul consta intr-un grant de 4000 de euro prezentat de AROBS, un abonament Hub Unlimited oferit de Impact Hub si sprijin, consultanta si coaching oferite de TEDxEroilor.

Scopul premiului este acela de a sustine un proiect care va avea un impact pozitiv asupra comunitatii locale si regionale.


 

Never Ordinary, Just Extraordinary! TEDxEroilor Challening Tomorrow, ajunge anul acesta la cea de-a VIII-a editie Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Clujul gazduieste in acest weekend cea de-a patra editie a Festivalul Transylvania History Days

Clujul gazduieste in acest weekend cea de-a patra editie a Festivalul Transylvania History Days

UBB isi deschide portile pentru viitorii studenti

O noua reprezentatie pe strada Zaracatan: cel mai frumos show de echitatie din Romania se joaca din nou in weekend!

La Cluj-Napoca incepe azi cel mai mare Street FOOD Festival din Romania

Tot ce trebuie sa stii pentru a te distra la maxim la Electric Castle

Programari exclusiv online pentru inmatricularea provizorie a vehiculelor. Ghiseu distinct numere rosii

The Street FOOD Revolution - cel mai mare Street FOOD Festival din Romania ajunge acasa, la Cluj-Napoca

The Street FOOD Revolution - cel mai mare Street FOOD Festival din Romania ajunge acasa, la Cluj-Napoca

Incepe un weekend plin de muzica buna si relaxare la Cluj. Jazz in the Park propune zeci de concerte in parc

S-a deschis Podul Traian din Cluj-Napoca dupa aproape un an de zile

Apa potabila pentru clujeni pe durata caniculei

Jazz in the Park, ziua 2: Dhafer Youssef la Opera Maghiara, concursul international de, concerte in strada si la Pata Rat

UBB scoate la concurs aproape 2.000 de locuri in extensiile universitare