Saptamana Nationala a Voluntariatului, promovata de Crucea Rosie Sibiu


Ultimul update: Duminica 18 Mai 2014 07:08
Data publicarii: Joi 15 Mai 2014 10:15
Categorie: Ardeal
Crucea Rosie, Saptamana Nationala a Voluntariatului

Reprezentantii Crucea Rosie Filiala Sibiu sarbatoresc Saptamana Nationala a Voluntariatului prin zeci de activitati stradale. Printre ele se numara demonstratiile de prim ajutor, activitatile de ecologizare si free hugs.

Saptamana Nationala a Voluntariatului se afla la cea de-a saptea editie in cadrul Asociatiei Crucea Rosie Filiala Sibiu. Pe parcursul acestei saptamani este promovat voluntariatul la nivelul municipiului Sibiu prin activitati stradale in zona centrala. Acestea se desfasoara zilnic, de la ora 15.00, si includ demonstratii de prim ajutor, ecologizare, free hugs, happy happy volunteer, teatru forum si lantul de peturi.


„Saptamana Nationala a Voluntariatului a demarat la Crucea Rosie Sibiu cu o activitate stradala prin care sibienii au fost invitati sa-si exprime opinia despre caracteristiciile voluntarului perfect. Raspunsurile au fost dintre cele mai variate, inclusiv hazlii. In opinia sibieniilor voluntarul perfect trebuie sa fie : „comunicativ”, „creativ”, „zambaret”, „pasionat”, „lipsit de coruptie”, „calm si sensibil”, „sociabil”, „sa fie de ajutor celorlalti” dar si „frumos”, „cu ochii verzi” sau „inconstient”
”, se mentioneaza in comunicatul remis de organizatie.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO