S-a ales cu dosar penal pentru ca si-a curatat zapada. Afla aici cum s-a intamplat grozavia

Ultima actualizare: 10-05-2012 10:20
turturi

Un barbat de 56 de ani din Satu Mare este cercetat penal pentru distrugere dupa ce s-a urcat pe bloc sa indeparteze zapada si turturii. Pentru ca nu a fost atent, barbatul a aruncat zapada inghetata pe o masina si a distrus-o.

Satmareanul locuieste la etajul patru a unui bloc de pe bulevardul Traian din centrul orasului Satu Mare. Pentru ca a inceput sa se topeasca zapada si apa rezultata i se infiltra in tavan, barbatul s-a urcat pe bloc sa indeparteze zapada si turturii. Pentru ca nu s-a uitat unde arunca zapada, barbatul a avut ghinionul sa nimereasca o masina de serviciu a unei firme care-si are sediul la parterul blocului.

Dupa ce si-a temrinat treaba, barbatul s-a dus linistit acasa, dar s-a trezit cu reprezentantii firmei si politia la usa. Acestia i-au cerut socoteala pentru fapta lui, mai ales ca plafonul masinii a fost indoit, la fel ca si partile laterale ale autoturismului. Mai mult, parbrizul si luneta au fost sparte. Daunele se ridica la 5.000 de lei, iar acum satmareanul este cercetat penal pentru distrugere si risca pana la trei ani de inchisoare. In cazul in care va plati paguba produsa, reprezantantii firmei spun ca sunt dispusi sa-si retraga plangerea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO