Piata Huet, cea mai veche piata medievala a Sibiului, revine la viata pentru doua zile


Ultimul update: Sambata 17 Mai 2014 00:47
Data publicarii: Miercuri 14 Mai 2014 16:49
Categorie: Ardeal
Piata Huet, festival

Piata Huet revine la viata in cadrul celei de-a patra editii a Festivalului Huet.Urban. Punctul central al editiei din acest an este Ghidul de Dezvoltare a orasului Sibiu pentru perioada 2014 – 2024.

Ghid de Dezvoltare a orasului Sibiu pentru perioada 2014-2024 prezinta viziunea autoritatilor si a cetatenilor asupra modului in care orasul se poate dezvolta. Sibienii si turistii vor putea participa activ la selectarea si dezvoltarea principalelor aspecte de interes pentru Sibiu, educatie, economie, urbanism, cultura, turism, sport, marketing, servicii sociale si de sanatate, transport, mobilitate, mediu sau infrastructura.

La Huet.Urban viitorul Sibiului se leaga de prezentul si trecutul orasului. Atelierele mesterilor urbani, târgurile, tururile ghidate leaga trecutul de prezentul reprezentat de activitatile pentru copii, expozitii, concerte, spectacole de teatru, amenajari de spatiu public sau proiectiile de film.

Un punct atractiv al programului va fi orasul copiilor, unde tinerii si foarte tinerii sibieni pot afla mai multe detalii despre arhitectura si spatiile publice dintr-un oras si chiar sa se implice in construirea acestuia.

Ca in fiecare an, festivalul va reuni sub o singura umbrela toate institutiile din Piata Huet, Colegiul National Samuel von Brukenthal, Parohia Evanghelica, Casa Calfelor sau Complexul National Muzeal Astra. Huet.Urban 2014 va avea loc intre 31 mai si 1 iunie, in Piata Huet.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO