Jenant. CJ Cluj se lauda cu investitii majore. In realitate vor fi doar 80 de joburi din 2014

17-01-2013 13:26

Uioreanu

Numele Tata Motors a agitat toata presa clujeana, iar zvonurile ii plasau deja in parcul Tetaron III de la Jucu. Masinile raman, se pare, in garajul indienilor in favoarea unui brand mai putin cunoscut.

O sala plina de ziaristi care zilele trecute aruncau in presa zonuri legate de una dintre cele mai mari investitii de la noi astepta cu sufletul la gura confirmarea, in urma cu putin timp. Posibil in urma presiunilor, Consiliul Judetetan organizeaza o conferinta de presa fulger.

Anuntul facut insa de Horea Uioreanu nu a fost nici pe departe cel mult asteptat. O firma care exista deja pe piata din Romania din 1997 in Brasov, Timisoara, Sibiu si Bucuresti, care are in total 500 de angajati, va poposi si la Cluj.

Este vorba de firma nemteasca Karl Heinz Dietrich, specializata in activitati logistice, a ales pentru investitie Parcul Tetarom III de la Jucu si va ajunge aici in scurt timp.

Specializata in logistica si transport, compania germana va angaja abia de anul viitor muncitori, dupa ce isi vor finaliza depozitele. Mai mult, initial vorbim de doar 80 de angajati. Pana in 2015, nemtii vor sa angajeze alti 120 de clujeni si vor investi, in total, intre 12 si 15 milioane de euro.

Printre companiile care activeaza in parcul Tetarom III se numara De’Longhi SRL, Robert Bosch SRL, Transcarpatica SA si Battistero Bakery SRL.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO