Haos la internatul Seminarului Teologic din Baia Mare

09-05-2014 13:10


In aceasta dimineata o masina de spalat din uscatorie a luat foc, iar o femeie de serviciu si trei elevi de 16 ani, au ajuns la spital intoxicati cu fum. Ceilalti tineri aflati inauntru au fost evacuati de urgenta.

 

Focul s-a aprins in momentul in care femeia de serviciu a vrut sa spele niste asternuturi si a pornit masina. In acel moment, s-a produs un scurtcircuit urmat de o flacara, care a aprins cearceafurile si mobilierul aflate in uscatorie. Auzindu-i strigatele disperate de ajutor, mai multi elevi au venit sa vada ce se intampla si au incercat sa stinga incendiul cu extinctoarele.

Trei dintre ei, dar si femeia in varsta de 57 de ani, s-au intoxicat cu fum si au fost preluati de masinile SMURD chemate la fata locului. Din fericire, niciunul nu este in stare grava, iar adolescentii vor fi externati in cursul acestei zile.

A urmat un du-te-vino si o zarva de nedescris, pana la sosirea pompierilor, care au evacuat toate persoanele aflate in internat. Masina de spalat fusese cumparata in urma cu doi ani si nimeni nu explica din ce cauza s-a produs scurtcircuitul. Asta incearca acum sa afle pompierii.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO