Distractie la Paltinis. Incepe Campionatul National de Freestyle pentru schiori si snowboarderi

Ultima actualizare: 04-02-2013 06:53
Distractie la Paltinis. Incepe Campionatul National de Freestyle pentru schiori si snowboarderi
Pro TV

Prima etapa a Campionatului National de Freestyle pentru schiori si snowboarderi se desfasoara la sfarsitul acestei saptamani la Paltinis. Competitia este destinata tuturor iubitorilor de sport extrem, indiferen de varsta.

Prima etapa a competitie se va desfasura in fun-park si se anunta a fi unul spectaculos. Funpark-ul este compus din sase platforme intinse pe o lungime de mai bine de 500 de metri. „Condițiile sunt și mai bune decât sezonul trecut, obstacolele sunt mult mai dificile, prin urmare ne așteptăm ca și spectaculozitatea concursului să crească”, spune Martin Freinademetz, organizatorul primei etape a Campionatului Național de Slopestyle.

Pentru doritori concursul debuteaza astazi, cu sesiunea de inscrieri. Concurentii sunt impartiti pe 3 categorii de varsta - Groms (sub 14 ani), Rookie (14-18 ani) si adult. Maine, intre orele 10 si 10:30 este programata si o sesiune de antrenamente, iar seara se va incheia cu o demonstratie spectaculoasa pe un quaterpipe amenajat la baza fun-park-ului, iar cel mai bun trick va fi premiat cu 300 lei.

Campionatul este compus din trei etape care vor avea loc la Arena Platos, Cavnic si Harghita-Madaras.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO