Cainii fara adapost din Satu-Mare primesc a doua sansa la viata

22-07-2012 10:21

caini comunitari

 Asociatia pentru Protectia Animalelor din Satu-Mare a organizat sambata, 21 iulie un nou targ de adoptie a animalelor. Din pacate acest targul nu a mai avut acelasi success ca editiile precedente. Doar 5 din cei 50 de catei si-au gasit stapan.

 Ceilalti catei trebuie sa mai astepte o luna pana la o noua editie a targului de adoptii caini de la Satu-Mare, cand ar putea fi luati acasa. Din cei peste 50 de catelusi. La centrul de Sterilizare se pot gasi, pe langa cainii comunitari si caini de rasa cum ar fi ciobanesc german, beagle sau cocker spaniol.

Despartirea petru cei care ii hranesc si se ingijesc de cainii comnitari e grea, dar fericirea celor care pleaca acasa cu un patruped e si mai mare. E drept din aceasta categorie nu poti numara mai multi decat degetele de la o mana.

Cei peste 50 de catei au fost stransi de pe strazile orasului in doar 30 de zile, de catre membrii asociatiei. Autoritatile atrag atentia asupra importantei sterilizarii animalelor, pentru a evita inmultirea acestora.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO