A gasit in garajul din spatele casei un piton de 3,5 metri. Sarpele fugise de la stapanul sau


Ultimul update: Vineri 06 Septembrie 2013 07:07
Data publicarii: Marti 03 Septembrie 2013 17:00
Categorie: Ardeal

Un barbat din Satu Mare a avut parte de surpriza vietii lui, cand a intrat in garajul din spatele casei si a vazut, nici mai mult, nici mai putin, decat un sarpe lung de 3 metri si jumatate. Un piton care fugise de doua zile de la stapanul sau.

 

Barbatul intrase in garaj dupa bicicleta nepotelului sau si a incremenit! Ca sa se convinga ca nu viseaza, a chemat-o si pe sotia sa sa vada aratarea. Dupa ce s-au minunat o vreme, oamenii au cerut ajutor prin 112. Au fost insa plimbati de la Ana la Caiafa, adica de la pompieri la primarie, respectiv la Politia Locala. In cele din urma, dupa o zi si o noapte de asteptare, in care oamenii au stat inspaimantati cu sarpele in garaj, au venit niste agenti de politie care au reusit sa-l identifice pe proprietarul reptilei.

Proprietarul pitonului locuieste la o strada distanta si isi cauta favoritul de doua zile. A intrebat pe la vecini, dar nu apucase sa treaca si pe la familia Csik. Barbatul refuza sa vorbeasca despre acest incident, dar in fata politistilor si-a asumat vina pentru ca a bagat in sperieti atatia oameni: crede ca sarpele, pe care il scosese in curte ca sa se incalzeasca la soare, s-a strecurat intr-un moment de neatentie, in gradinile vecine si de acolo a ajuns in garajul familiei Csik. Oamenii legii i-au inapoiat acestuia "comoara", insotita de o amenda de 100 de lei.

 

O femeie a gasit un sarpe intr-un cos de gunoi. Reptila masura aproape un metru si jumatate
VIDEO. Oamenii din Bistrita-Nasaud jura ca au vazut un sarpe urias, anaconda, in apele raului
VIDEO PROTVPLUS.RO