Sotia lui Adrian Buleu face astazi marturii in fata judecatorilor, in cazul disparitiei lui Abel

30-09-2013 11:56


sotie adrian buleu

 In aceasta dimineata, Adrian Buleu, principalul suspect in cazul disparitiei omului de afaceri din Arad, a ajuns din nou in fata magistratilor.

UPDATE: Alina Buleu nu a interactionat cu presa si nu s-a apropiat deloc de familia lui Abel Apostol. Sotul ei i-a zambit, in momentul cand privirile lor s-au intersectat inainte de a intra in sala de judecata. Familia omului de afaceri disparut, afirma ca multe dintre cele spuse de femeie in fata judecatorilor, nu sunt decat minciuni.

Luminita Apostol, sotia lui Abel Apostol: "Eu ma asteptam la aceste declaratii. Eu asa am cunoscut-o, mintind. Ea se intelegea bine cu Abel? Pai se certau zilnic! Ea injura, blestema. De fata cu mine sa zica asa ceva, cand eu o aud! Il apara pentru ca ea e complice. Ea stie ce a facut el".

Albert Apostol, fiul lui Abel Apostol: "Minte cu nerusinare, sunt o familie de criminali, mincinosi si hoti. Am iesit din sala ca nu mai suport."

Dan Ungureanu, avocatul familiei Apostol: "Astazi, ea a depasit limitele a ceea ce a declarat. Nu se regaseste urma de adevar. Ea nu a facut decat sa se puna la indoiala cu formulele nu stiu, nu imi amintesc. Sentimentul meu este ca e stapanita de o stare de temere".

La urmatorul termen in proces va fi citata si iubita lui Adrian Buleu, ale carei declaratii in fata procurorilor l-au incriminat in rechizitoriul procurorilor. Tanara de 19 ani ar fi declarat ca iubitul ei, Adrian Buleu, i-a spus ca inainte de a fi impreuna, va trebui sa moara cineva. Pana acum insa, anchetatorii nu au gasit trupul omului de afaceri Abel Apostol.

_______________________________
 
De data aceasta, nu pentru a da declaratii, ci pentru a asista la marturiile sotiei sale, facute in fata judecatorilor.

La proces sunt prezenti aproape toti membrii familiei lui Abel Apostol, barbatul despre a carui soarta nu se mai stie nimic din seara zilei de 1 mai.

La infatisarea de astazi si-a facut aparitia sotia lui Adrian Buleu, care, in urma cu doua luni, desi a fost citata, nu s-a prezentat. Judecatorul a intrebat-o despre ce anume s-a intamplat in data de 1 mai si in zilele urmatoare. In plus, magistratii au vrut sa afle ce relatie era intre ea si Abel Apostol, dar si cum se intelegea cu sotul sau care avea o amanta.

Alina Buleu si-a mentinut o parte din declaratiile pe care le-a dat in fata politistilor si procurorilor. Alte declaratii insa, nu le recunoaste, spunand ca a fost sub influenta unor medicamente sau ca politistii ar fi agresat-o.

In declaratia data astazi, Alina Buleu i-a luat apararea sotului ei, desi stia ca are o relatie cu o alta tanara.

Familia lui Abel Apostol spune insa ca multe dintre cele spuse de femeie nu sunt decat minciuni.

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO