Grav accident pe DN7 in care au fost implicate doua TIR-uri, un microbuz si un camion. Un om a murit

30-07-2013 12:11


accident tir

 Un barbat si-a pierdut viata, marti, in urma unui accident in care au fost implicate doua TIR-uri, un camion si un microbuz cu pasageri al carui sofer a reusit sa evite impactul, dar a ajuns in sant.

 Accidentul a avut loc in zona localitatii Barzava, pe DN7. Potrivit martorilor, soferul unui TIR nu a redus suficient viteza intr-o curba, iar remorca a derapat si a lovit pe contrasens cabina unui alt TIR. Soferul acestuia din a murit pe loc in urma impactului.

Potrivit sefului Politiei Rutiere Arad, comisarul Dorin Goileanu, in coliziune a mai fost implicat un camion, iar soferul unui microbuz cu pasageri a reusit sa evite impactul, tragand de volan in dreapta, insa a ajuns cu vehiculul in sant. Din fericire, nici un pasager nu a fost ranit.

In urma accidentului, DN7 a fost blocat pe ambele sensuri de circulatie, iar coloanele de masini s-au intins pe aproape cinci kilometri atat spre Arad cat si spre Deva.

Politistii care fac cercetari la fata locului estimeaza ca traficul va fi reluat in conditii normale in jurul orei 13,30. Pana atunci, circulatia este deviata pe DJ682 Lipova - Savarsin.

In ultimele ore, in judetul Arad a plouat, iar carosabilul a fost umed in zona in care s-a produs accidentul, insa oamenii legii spun ca soferul TIR-ului care a derapat este vinovat pentru ca nu a adaptat viteza la conditiile de drum.

 

Sursa: Pro TV

Tags: accident, tir, arad, dn7, mort,

VIDEO PROTVPLUS.RO