Eleva luata pe capota unei masini chiar pe trecerea de pietoni, in timp ce mergea la scoala

03-12-2012 13:00


accident trecere de pietoni

 Ghinion teribil pentru o eleva din Arad. A ajuns la spital dupa ce a fost lovita de un autoturism pe trecerea de pietoni, chiar langa scoala.

 

 Eleva, care este in clasa a XI-a, urma sa mearga la cursuri, la Colegiul National “Vasile Goldis”, de pe Calea Victoriei. Nu a mai ajuns din cauza unui sofer neatent, care a luat-o pe capota.

Este vorba de un barbat de 29 de ani care conducea un Opel Corsa. Soferul nu a acordat prioritate tinerei aflate pe trecerea de pietoni si a surprins-o, victima fiind transportata la spital”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Arad, Ovidiu Liber.

Medicii afirma ca fata are un traumatism cranian si contuzii pe corp, fiind internata la Sectia de chirurgie a Spitalului Judetean, aflat chiar langa locul accidentului.

Directorul scolii, Eugen Bocaniciu, spune ca trecerea de pietoni respectiva este foarte periculoasa pentru ca in acea zona soferii circula cu viteza. “Am cerut autoritatilor locale sa semaforizeze aceasta trecere de pietoni pentru ca am mai avut numeroase astfel de incidente neplacute”, a spus directorul.

In functie de evolutia starii de sanatate a tinerei, soferul ar putea fi cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa. Deocamdata, a ramas fara permis si s-a ales si cu o amenda.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO