Doi soti au sfarsit sub rotile unui TIR, pe DN 7. Afla cum s-a petrecut tragedia

27-05-2013 11:00


Accident, masina intrata sub un TIR

 Viteza si oboseala au facut si de aceasta data victime pe soselele din Arad. Pe DN7, intre Ilteu si Toc, un cuplu din Bucuresti a ajuns cu masina sub cabina unui automarfar.

 Bucurestenii se deplasau spre granita, insa soferul a pierdut controlul volanului intr-o curba, iar autoturismul a ajuns pe contrasens si s-a izbit frontal cu un automarfar. Politistii spun ca impactul a fost foarte violent, autoturismul fiind distrus, astfel ca cei doi ocupanti nu au avut nicio sansa.

Barbatul avea 36 de ani, iar sotia sa, 30. Martorii din trafic le-au declarat politistilor ca barbatul circula cu viteza. Cel mai probabil, acesta era si obosit, pentru ca a condus toata noaptea, astfel ca si neatentia si-a spus cuvantul.

Soferul automarfarului a suferit rani usoare in urma impactului, dar nu a necesitat internarea. El a declarat ca s-a trezit cu masina in fata sa cand a intrat in curba si nu a avut cum sa mai franeze.

Pentru scoaterea trupurilor celor doi din masina distrusa, a fost nevoie de o echipa de descarcerare a pompierilor. Interventia acestora si cercetarile politistilor au durat doua ore si jumatate, timp in care nu s-a putut circula pe niciun sens, in zona accidentului.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO