Doi pusti au furat o masina pentru a face ture de cartier. Au lovit cinci masini inainte sa fuga

Ultima actualizare: 06-11-2012 17:04
masini lovite arad

 Politistii aradeni cauta doi adolescenti teribilisti care au avariat cinci autoturisme intr-o cursa nebuneasca pe care au facut-o cu o masina furata.

 Suspectii au in jur de 15 ani, conform martorilor, si au furat un autoturism Dacia de culoare rosie din cartierul Aurel Vlaicu. Nici bine nu au plecat de pe loc ca au acrosat trei masini parcate. Si-au continuat cursa prin cartier fara remuscari, pana cand au pierdut controlul volanului intr-o curba, pe strada Fluturilor.

Au iesit de pe drum si au intrat violent in masina mea, care a fost proiectata in cea parcata langa”, spune unul dintre pagubiti. Atat masina acestuia cat si a venicinului sau au suferit avarii importante, astfel ca cei doi au fost primii care au depus plangere penala pentru distrugere.

Exista indicii referitoare la faptasi. Ei ai sustras autoturismul Dacia de pe strada Predeal si l-au abandonat pe strada Fluturilor”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Arad, Ovidiu Liber.

Exista sanse mari ca suspectii sa fie prinsi pentru ca, se pare, unul dintre ei s-a lovit cu capul de parbriz in urma tamponarii. In plus, amprentele lor sunt peste tot in masina furata.

Politisiti spun ca nu este exclus ca suspectii sa fi avariat si alte autoturisme dar proprietarii sa nu se fi prezentat inca pentru a depune plangeri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO