Alegătorii din mai multe localități merg la vot cu barca

Ultima actualizare: 10-11-2019 11:47
barca

Tulcenii din unele localităţi din Delta Dunării trebuie să treacă Dunărea cu barca pentru a ajunge duminică la secţiile de votare.

 

Este cazul persoanelor din suburbia Tudor Vladimirescu a municipiului Tulcea şi din satele Băltenii de Sus, Vulturu, Uzlina, Ilganii de Sus şi Ilganii de Jos.

Tulcenii din suburbia Tudor Vladimirescu, de exemplu, trec Dunărea cu nava societăţii Transport Public SA şi plătesc 1,5 lei pentru o călătorie, dacă nu fac parte din categoria persoanelor care beneficiază de tarife reduse.

Membrii Biroului electoral al secţiei de votare nr. 43 la care votează tulcenii din suburbia Tudor Vladimirescu, au declarat, pentru AGERPRES, că în primele trei ore ale zilei, la urne s-au prezentat 66 de alegători, iar 29 dintre aceştia provin din suburbia Tudor Vladimirescu.

Tulcenii care locuiesc în satul Băltenii de Sus trec Dunărea să voteze în satul Beştepe, cei din localităţile Ilganii de Sus şi Vulturu merg la secţia din Maliuc, persoanele din Ilganii de Jos trebuie să ajungă la Nufăru pentru a vota, iar cei din Uzlina merg la Murighiol pentru a-şi exercita dreptul constituţional, potrivit Registrului secţiilor de votare.

În cele 204 secţii de votare din judeţul Tulcea sunt aşteptaţi 193.896 de alegători.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO