Candidatii prezidentiali, intr-o cursa de tip "Romanii au talent": Ponta recita prima strofa din imn, iar Iohannis o canta

14-11-2014 11:19


VIDEO. Pe ultima suta de metri in cursa pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni, cei doi candidati isi incearca fortele pentru cucerirea electoratului apeland la o latura sensibila: cea a nationalismului.

Primul care "a dat tonul" a fost premierul Victor Ponta. Invitat joi seara intr-o emisiunea televizata la Antena 3, liderul PSD a tinut sa demonstreze ca stie versurile imnului national.

Stiu toate versurile imnului”, a spus Victor Ponta, amintind de felul in care se canta pe stadioane la meciuri. El a spus ca daca liderul ACL ar fi fost prezent, l-ar fi intrebat daca stie imnul national, si .. a inceput sa recite, insă s-a incurcat chiar la al doilea vers.

Desteapta-te, romane, din somnul cel de moarte / In care te-adancira barbarii tai tirani”, a spus premierul, in loc de „barbarii de tirani”.

La randul sau, Klaus Iohannis a acceptat provocarea indirecta a contracandidatului si i-a luat prin surprindere pe jurnalistii invitati la o conferinta de presa, incepand sa cante "Desteapta-te romane".

 Ulterior, el a spus ca a cantat in corul liceului.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO