Ciolacu: Românii trebuie să voteze ca şi cum sănătatea lor ar depinde de asta

Ultima actualizare: 10-11-2020 21:15
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a aflat rezultatul testului pentru Covid-19
Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că românii trebuie să voteze la alegerile parlamentare din 6 decembrie ca şi cum sănătatea lor ar depinde de asta şi trebuie să voteze pentru "a-şi lua viaţa înapoi".

"E din ce în ce mai clar pentru toată lumea: cu fiecare zi în care PNL rămâne la conducerea ţării, România este mai bolnavă, mai disperată. (...) Am cerut amânarea alegerilor pentru a proteja sănătatea poporului nostru. Din păcate, nimic nu va împiedica PNL să încerce să se agaţe de putere! (...) PSD va face tot ce îi stă în puteri pentru a se asigura că oamenii votează şi că votează în siguranţă. Românii care vor schimbarea, românii care s-au săturat să plătească doar ca PNL să stea la putere trebuie să voteze ca şi cum viaţa lor depinde de asta. Pentru că nu ne mai putem permite încă patru ani de incompetenţă şi cinism PNL. Românii trebuie să voteze ca şi cum sănătatea lor ar depinde de asta! Românii trebuie să voteze ca şi cum pensia lor ar depinde de asta! Românii trebuie să voteze ca şi cum slujba lor ar depinde de asta! Românii trebuie să voteze ca şi cum viitorul lor ar depinde de asta! Românii trebuie să voteze pentru a-şi lua viaţa înapoi", a spus Ciolacu la evenimentul de lansare a programului de guvernare al PSD, care are loc la Romexpo, transmite Agerpres.

El a adăugat că, pe 6 decembrie, românii pot vota cu PSD "pentru siguranţa unui trai mai bun, pentru a rezolva criza sanitară, pentru a relansa economia, pentru a pune ţara din nou în mişcare".

"Am petrecut luni întregi transformându-ne într-un partid modern, profund angajat faţă de Europa, bazat pe specialişti, oameni profesionişti şi integri. Un partid capabil să pună ţara în mişcare din nou. Să redea puterea românilor care muncesc în această ţară. Alături de noi, îi avem astăzi pe unii dintre cei mai buni specialişti din domeniul sănătăţii. Alături de noi, avem astăzi candidaţi puternici, lideri locali apreciaţi în comunităţile lor. Toţi sunt pregătiţi să muncească pentru a stopa pandemia şi pentru a repune economia pe picioare. Toţi sunt pregătiţi să lucreze pentru români", a menţionat liderul PSD.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO