Alegeri locale turul 2. Primar ales pentru a cincea oară, zeci de oameni au sărbătorit în stradă, ignorând regulile

Ultima actualizare: 12-10-2020 08:29
alegeri
StirilePROTV

Primarul în funcţie al comunei Rebra din Bistriţa-Năsăud, Ştefan Danci, a fost ales pentru al cincilea mandat de edil, în turul al doilea de scrutin, după ce la primul tur a obţinut un număr egal de voturi cu al liberalului Daniel Năstuţă.

Zeci de susţinători ai edilului au ieşit în stradă pentru a sărbători victoria, imaginile postate pe reţelele sociale arătând că aceştia ignoră regulile de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

În comuna Rebra, candidatul Alianţei pentru Rebra PSD-ALDE-Pro România, primarul în funcţie Ştefan Danci, a fost reales, după ce la scrutinul din 27 septembrie a primit 423 de voturi, număr egal cu cele obţinute de candidatul liberal Daniel Năstuţă.

 

Oameni adunați în grupuri mari și fără mască

 

Conform datelor parţiale publicate de Autoritatea Electorală Permanentă, Ştefan Danci a obţinut acum 60,12% din voturile exprimate într-o secţie de votare şi 56,91% din sufragiile exprimate în a doua secţie de votare amenajată în comună.

Victoria edilului ales pentru a cincea oară este sărbătorită în stradă de zeci de susţinători ai acestuia.

Oamenii au făcut poze în grupuri mari, pe care le-au postat pe reţelele sociale.

Fotografile arată că susţinătorii edilului ignoră regulile privind distanţarea fizică, dar mulţi dintre ei nu poartă nici mască de protecţie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO