20 de ani de inchisoare cu executare pentru criminalii de la Medicina. Sentinta nu poate fi atacata


Ultimul update: Joi 02 August 2012 23:37
Data publicarii: Miercuri 08 Iunie 2011 11:24
Categorie: Stiri actuale

Instanta suprema i-a condamnat astazi, definitiv, pe Carmen Bejan si Sergiu Florea, la 20 de ani de inchisoare cu executare. Ei sunt cei doi studenti de la Facultatea de Medicina din Timisoara care au ucis si transat un barbat.

Instanta suprema a respins astazi recursurile celor doi studenti, astfel ca acestia au ramas cu condamnarea primita la Curtea de Apel Timisoara, adica 20 de ani de inchisoare cu executare.

Totodata, instanta i-a obligat pe acestia sa plateasca familiei victimei despagubiri materiale de 20.000 de euro.

In vara anului 2009, cadavrul transat al unui barbat a fost gasit intr-o masina aflata in fata unui camin studentesc din Timisoara. Sergiu Florea si Carmen Bejan, pe atunci in varsta de 20 de ani si studenti la Universitatea de Medicina din Timisoara, au fost arestati in 2 august 2009.

Sergiu Florea a fost arestat sub acuzatia de omor, iar Carmen Bejan pentru complicitate la omor. In urma audierilor, incadrarea juridica pentru studenta arestata a fost schimbata in omor. Totodata, cei doi au fost supusi unei expertize psihologice la Institutul de Medicina Legala "Mina Minovici", care sa ateste daca au avut sau nu discernamant in momentul in care au comis crima.

Rudele barbatului transat de doi studenti la medicina, amendate la proces

Avocatii lui Carmen Bejan au depus recurs la sentinta de 16 ani inchisoare
Tatal lui Carmen: Sergiu o ameninta pe fiica mea cu bataia. Ea nu a ucis
Carmen Bejan: Nu eu am ucis, nu eu am transat. Sergiu este vinovat de tot
VIDEO PROTVPLUS.RO