VIDEO "Rockerul" Florin Cîțu a dat din cap pe muzica celor de la Voltaj, la deschiderea anului școlar de la Colegiul Lazăr

Ultima actualizare: 13-09-2021 18:04

Premierul Florin Cîțu, un fan declarat al muzicii rock, a dat din cap și a aplaudat pe ritmurile unei melodii a celor de la Voltaj, la ceremonia de deschidere a noului an școlar de la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” din București.

 

Florin Cîțu a dat din cap și din picior, în timp ce aplauda și ținea ritmul melodiei ”Din toată inima”, pe care trupa Voltaj a cântat-o luni la ceremonia de deschidere a noului an școlar de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr” din București.

Primul-ministru, care este fan declarat de muzică rock și metal, s-a arătat încântat de acordurile Voltaj, în timp ce elevii dansau, iar profesorii băteau ritmic din palme.

Cîțu a apărut de mai multe ori în public cu tricouri ale unor trupe rock, inclusiv în ipostaze oficiale ale Guvernului și acompaniază frecvent postările sale de pe pagina oficială cu acorduri rock. Până și lansarea candidaturii sale la șefia PNL s-a făcut pe muzică rock.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO