Victimele poleiului: Peste 80 de persoane cu traumatisme, luxatii si entorse dupa ce au cazut
Poleiul a oprit circulatia temporar pe A2, intre Bucuresti si Drajna, vineri dimineata. Ploaia inghetata din Capitala si din Ilfov le-a creat soferilor si pietonilor numai probleme.
Ambulantele au dus la spital de 20 de ori mai multe cazuri, fata de zilele trecute. Camerele de garda au primit atat de multi pacienti cu fracturi si luxatii, incat au ramas fara fese si gips.
A fost o proba grea si pentru masini, dar mai ales pietonii si-au tinut cu greu echilibrul, sprijiniti de garduri sau mergand pe prima banda a soselei, unde gheata se topise.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Sute de persoane n-au avut norocul sa ajunga acasa intregi.
In unele cazuri, lovitura a fost atat de puternica incat omul nici nu s-a mai putut ridica.
Intre 7 si 9 dimineata, in Capitala au fost peste 80 de apeluri la ambulanta, in urma unor alunecari pe gheata. La camerele de garda, diagnosticele au fost entorse, luxatii, fracturi. Alti 30 de pacienti au suferit traumatisme grave, pentru care va fi nevoie de interventie chirurgicala.
Sectiile de ortopedie au primit insa neobisnuit de multe transferuri din Dambovita si Giurgiu. Dupa ce au suferit ore intregi la coada, unii pacienti s-au urcat in taxi si au cautat un alt spital.
Unele compartimente de urgenta nu mai aveau la pranz nici fese gipsate si nici locuri in saloane.
Medicii avertizeaza ca la persoanele in varsta si la copii recuperarea dupa un astfel de episod dureaza cel putin doua luni.