Profesorul care s-a filmat in ipostaze intime alaturi de o tanara, in incinta scolii, este casatorit

08-02-2013 12:35

Invatamantul romanesc sta sub semnul iubirii. Dupa ce doi adolescenti au fost surprinsi in ipostaze intime in toaleta unei scoli, un profesor de sport din Satu Mare si-a ruinat cariera.

Dascalul s-a filmat gol, alaturi de o doamna dezinvolta, chiar in sala de protocol a liceului unde era director. Amorezul, cu o fiica studenta si o nevasta plecata la munca in Italia, i-a lasat pe superiorii lui fara cuvinte. Acestia au vazut imaginile compromitatoare, iar la inspectorat a inceput o ancheta.

Senele fierbinti au fost filmate cu un telefon mobil, chiar de profesorul de educatie fizica.

Partida de amor s-a consumat intr-o incapere amenajata de dascal, pe vremea cand era director pentru arbitrii care veneau la competitiile sportive organizate de scoala.

Cel mai norocos stat din lume. Locul unde imigrantii se declara "extrem de multumiti de joburi"

Amorezul spune ca povestea este veche de trei ani si ca, de fapt, amantlacul s-a petrecut la el acasa, nicidecum in incinta unei institutii de invatamant.

Insa in imagini apar elemente care il contrazic.

Profesorul de sport este casatorit si are o fata studenta. Nevasta lui este plecata in Italia, la munca, de cativa ani. Se pare ca si doamna care l-a dezmierdat in scoala are un sot acasa.

Vineri, la Inspectoratul Scolar Satu Mare a fost agitatie, iar superiorii au cerut explicatii.

Scenele compromitatoare l-au fortat pe iubaret sa renunte si la cariera politica. Pana astazi, el a fost secretar executiv in filiala PDL Satu Mare.

Capitolul la care Elvetia da gres. Sistemul pagubos al cailor ferate elvetiene

Anchetatorii spun ca doamna respectiva va fi chemata la audieri, ca sa confirme daca s-a iubit cu profesorul in scoala sau la el acasa.

Cea mai izolata tara din lume isi deschide portile Occidentului. Cum poti calatori in Coreea de Nord

Tags: scoala, sex, profesor,


VIDEO PROTVPLUS.RO