Un elev, lovit cu pumnul şi scuipat în tramvai de un bărbat care a vrut să îi verifice biletul

Dată publicare: 01-03-2021 15:27
Dată actualizare: 01-03-2021 15:42


tramvai

Un elev din municipiul Arad a fost agresat în tramvai de un bărbat care a încercat să îi verifice biletul de călătorie.

Când tânărul i-a cerut să se legitimeze, suspectul l-ar fi lovit cu pumnul şi l-ar fi scuipat, după care a fugit, fiind prins la scurt timp de către jandarmi, transmite Agerpres.

Victima are 17 ani şi a sunat la 112 după ce a fost agresată, fiind trimis un echipaj al Jandarmeriei, care a ajuns după câteva minute.

Elevul a relatat că se afla în tramvai împreună cu sora sa, când un bărbat s-a apropiat şi i-a cerut la control biletul. Adolescentul a răspuns că are abonament de elev şi i-a cerut bărbatului, care ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice, să se legitimeze.

„Bărbatul a devenit violent, l-a scuipat şi i-a aplicat o lovitură cu pumnul la nivelul feţei, după care a fugit într-o direcţie necunoscută. Jandarmii au plecat imediat în căutarea bărbatului agresiv şi l-au depistat pe o stradă din apropierea locului în care s-a petrecut evenimentul. La vederea forţelor de ordine, el a luat-o la fugă, ignorând somaţiile de oprire. A fost însă prins în scurt timp şi condus la sediul Poliţiei", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, Dan Monoranu.

Suspectul are 34 de ani şi este cercetat pentru "lovire sau alte violenţe".

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO