Un bărbat s-ar fi aruncat dintr-un autocar aflat în mers, pe DN 1. A deschis ieșirea de urgență

Dată publicare: 24-10-2019 15:26
Dată actualizare: 24-10-2019 15:31


masina de politie

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a murit, joi, în urma unui accident produs pe DN 1, la intrarea în Codlea, judeţul Braşov, transmite News.ro.

El călătorea într-un autocar care face curse regulate Spania - România şi s-ar fi aruncat din autovehicul pe şosea, deschizând ieşirea de urgenţă din spatele autocarului. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că accidentul a avut loc pe pe DN 1 (E 68) Braşov - Făgăraş, la intrarea în oraşul Codlea dinspre Vlădeni, judeţul Braşov.

Conform sursei citare, un bărbat, pasager al unui autocar în mişcare, a declanşat ieşirea de urgenţă din spatele vehiculului şi s-a aruncat pe carosabil.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov au transmis că la locul accidentului s-au deplasat două echipaje SMURD, bărbatul fiind găsit inconştient. Astfel, au fost făcute manevre de resuscitare, dar fără rezultat, bărbatul fiind declarat decedat.

Bărbatul era pasager al unui autovehicul care face curse regulate între Spania şi România, a precizat Poliţia Judeţeană Braşov.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor reale ale decesului.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO