Un barbat de 35 de ani a murit dupa ce a cazut cu masina in prapastie. Famila a coborat din automobil cu cateva clipe inainte

27-07-2015 18:36


Pasiunea pentru drumetie pe teren accidentat l-a costat viata pe un barbat de 35 de ani din Bucuresti.

El s-a rasturnat duminica seara cu masina intr-o prapastie din Muntii Baiului, sub privirile inspaimantate ale sotiei si celor doi copii, de 5 si 8 ani.

Salvamontistii i-au recuperat cu greu trupul prins in centura de siguranta. 

Marius iubea plimbarile pe teren accidentat pe coama muntilor, aproape de nori. Duminica si-a petrecut ziua alaturi de familie si prieteni. Spre seara au pornit cu 3 masini, pe drumul ce leaga Azuga de Valea Doftanei.

La un moment dat, a oprit masina ca sa studieze terenul, pentru ca urma o panta abrupta. Sotia si cei doi copii ai sai, un baiat de 5 ani si o fata de 8, au simtit pericolul si au preferat sa o ia pe jos. Sub privirile lor barbatul s-a prabusit in rapa.

Salvamontistii au gasit resturile automobilului in paraul Draganu. Soferul era prins in centura de siguranta. Socati de cele intamplate, prietenii au sunat dupa ajutor in speranta ca omul mai poate sa fie salvat.

"Echipajele s-au deplasat pe jos pe o distanta de aproximativ 10 km drumul fiind inaccesibil autospecialelor de interventie din nefericire pentru barbat nu s-a mai putut face nimic", explica plt. Raluca Avasiloaie, purtatorul de cuvant al ISU Prahova.

"Era cu un traumatism cerebral acut deschis, multiple fracturi la nivelul membrelor, traumatism toraco abdominal forte, gasit decedat din cauza leziunilor incompatibile cu viata", spune si Madalin Ipatie, medic primar Ambulanta Prahova.

Drumul dintre Azuga si Valea Doftanei este unul extrem de periculos. In urma cu trei ani, tot aici, o alta familie a trecut prin momente de cumpana. Cei doi soti, medici neurologi, aveau cu ei in masina doi copii mici care au fost raniti. Drumul forestier pe care s-a petrecut tragedia este inchis circulatiei publice. Politia ii avertizeaza pe soferi sa nu se incumete sa intre pe acest traseu.

VIDEO PROTVPLUS.RO