Un avocat da in judecata preotii si arhiepiscopul Argesului pentru ca nu l-au scapat de demoni


Ultimul update: Vineri 08 Martie 2013 01:04
Data publicarii: Marti 05 Martie 2013 17:32
Categorie: Stiri actuale

Un avocat din Pitesti a reusit sa-si lase colegii de breasla cu gura cascata. El acuza 5 preoti, in frunte cu Arhiepiscopul de Arges, ca nu au fost capabili sa il scape de demonii care ii bantuie casa.

Slujbele pe care le-ar fi tinut acestia in apartamentul cu pricina ar fi fost doar niste inselatorii. Barbatul este convins ca oamenii in sutana mai mult i-au enervat pe draci, care s-au ascuns acum in toate electrocasnicele.

Blocati in fata unei astfel de pledoarii, procurorii au decis ca, in lipsa unor dovezi palpabile, nu pot incepe urmarirea penala. Avocatul a contestat repede decizia.

"A renuntat la tot din casa, vede ciori, simte abur rece la nas", spune un coleg al avocatului.

Lupta avocatului cu Necuratul a inceput acum mai bine de un an. Omul s-a plans ca dracii au inceput sa isi faca de cap in apartamentul lui.

Initial s-a rugat singur, dar pentru ca lupta parea inegala a cerut ajutorul a cinci preoti. Slujitorii bisericii, sustine el, ar fi acceptat sa alunge duhurile rele, insa mai rau le-ar fi intaratat.

Potrivit proprietarului din acel moment, lucrurile au scapat total de sub control.

Avocatul a reclamat ca deseori auzea cum ciorile ii bat puternic in geam, iar din interior se auzeau sunete ciudate. Il reclama pe unul dintre preoti ca ar fi intrat in locuinta lui cu o cheie potrivita si ca i-ar fi asezat diverse lucruri necurate pe sub pat.

Avocatul insista ca dracii prefera electrocasnicele. S-au cuibarit in frigider, in televizor, dar nu le displace nici masina de spalat de unde se aud niste sunete ciudate.

Respectivul poate sa jure ca a vazut cu ochii lui o umbra neagra. Si nu ar fi singurele grozavii din aceasta poveste.

Innebunit ca nu mai are liniste, avocatul a mers la politie sa faca plangere impotriva preotilor care nu i-ar fi curatat casa de rele.

Din punctul sau de vedere acestia se fac vinovati de inselaciune si chiar de vatamare corporala grava pentru ca lasandu-l singur in lupta cu spiritele rele el s-a imbolnavit.

Insa avocatul nu s-a lasat cu una cu doua si a contestat solutia procurorilor la Curtea de Apel Pitest. L-a reclamat inclusiv pe Inalt Prea Sfintitul Episcop al Argesului si Muscelului Calinic. El ar fi fost capul rautatilor.

Unul dintre preoti care au fost in apartamentul cu pricina recunoaste ca a facut o slujba de Sfantul Maslu, nimic mai mult. Ceilalti fac haz de necaz.

Cei de la Arhiepiscopia Argesului au cerut stramutarea procesului de judecare a contestatiei in alta parte si nu in Pitesti, oras in care toate partile implicate se bucura de notorietate. Asadar ramane ca magistratii din Bucuresti sa se pronunte in 13 martie.

Tags: preoti, pitesti,

VIDEO PROTVPLUS.RO