Un adolescent a căzut într-o râpă, în timp ce încerca să-și recupereze camera video


Ultimul update: Vineri 08 Februarie 2019 22:05
Data publicarii: Vineri 08 Februarie 2019 22:00
Categorie: Stiri actuale
operatiune salvare

Un adolescent a fost salvat de salvamontiștii prahoveni, după ce a căzut într-o râpă, la aproximativ 200 de metri, în timp ce încerca să își recupereze camera video.

„Un adolescent, încercând sa-şi recupereze camera video, a căzut aproximativ 200 metri pe o pantă foarte înclinată, în afara pârtiei amenajate din Azuga, suferind o fractură la membrul inferior drept şi un traumatism cranian. Doi salvatori montani au coborât la victimă, acordându-i primul ajutor medical. Al treilea salvator montan a executat un amaraj pentru asigurarea şi ridicarea tărgii pe care era imobilizat accidentatul'', a precizat Salvamont Prahova.

Adolescentul a fost ridicat la nivelul pârtiei, de unde salvatorii montani l-au coborât la baza pârtiei, predându-l echipajului de pe ambulanţă.

„Mulţumim celor trei monitori de schi şi celor doi jandarmi montani care au ajutat la tracţionarea tărgii'', mai spun cei de la Salvamont Prahova.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO