Tragedie în Teleorman. De ce ar fi postat una dintre victime "murim" înainte de accident

Ultimul update: Luni 07 Mai 2018 09:56
Data publicarii: Luni 07 Mai 2018 08:05
Categorie: Actualitate

Se fac anchete, după tragedia cumplită din Teleorman care a îndoliat 3 familii. Poliţiştii încearcă să afle ce a dus la accidentul teribil în care au pierit sâmbătă noaptea 3 eleve de liceu.

Tinerele se întorceau de la un club și, în împrejurări neclare, s-au răsturnat cu mașina. Erau patru înăuntru și doar una a scăpat cu viață. Înainte de impact, cea mai mică dintre ele a postat pe o rețea de socializare o fotografie din autoturism, pe care a scris "murim".

Bune prietene, cele patru fete au mers - în Bragadiru, Teleorman - ca să se distreze într-un club. După miezul nopţii au pornit spre casă. La volan era o tânără de 19 ani, care avea permis de conducere de 6 luni.

La 10 kilometri de casa - într-o curbă - fata nu a mai controlat maşina şi s-a răsturnat în afara drumului. Poliţiştii spun că avea viteză - variantă confirmată de viceprimarul din zona dar şi de tatăl şoferiţei. După accident, maşina s-a făcut praf. Geamurile s-au spart iar plafonul şi uşile s-au deformat.

Trei tinere au murit într-un accident de maşină, în Teleorman. O a patra e grav rănită

Impactul a fost atât de puternic încât după ce maşina s-a oprit într-un final, cele 4 fete au fost azvârlite din maşină şi proiectate pe o distanţă de câţiva metri. Tânără de la volan a pierit pe loc. Aceeaşi soartă au avut-o şi două dintre prietenele ei - una de 17 ani şi cealaltă de 19. Doar o faţă de 19 ani a scăpat cu viaţa.

O fotografie postata cu câteva minute înainte de accident pe Snapchat - o reţea de socializare preferată de adolescenţi - naşte întrebări la care investigatorii nu au încă un răspuns. Cea mai mică dintre fete, pasagera în maşină pe bancheta din spate, a scris "Murim" pe o poză în care se vade şoferiţa, iar textul a fost urmat de un simbol cu o faţă tristă. Psihologii cauta explicaţii pentru acest mesaj bizar.

″Şi-au asumat riscuri mari, tipice vârstei. S-au expus unor riscuri şi ştiau asta. De obicei cine se sinucide nu se exprimă cu “vom muri”, ci ”îmi iau viaţa, mă sinucid, plec într o altă lume”, explică Gabriela Culda, psiholog criminalist.

Fetele care au pierit în accident erau eleve la un liceu în Zimnicea. Şoferiţa era în clasa a XII-a şi se pregătea să dea bacalaureatul. Poliţiştii au deschis dosar penală pentru ucidere şi vătămare corporală şi încearcă să afle de ce s-a produs tragedia.

ANIMAȚIE. Trei tinere, moarte într-un accident. Înainte de tragedie au scris ”murim” pe Snapchat

ANIMAȚIE. Trei tinere, moarte într-un accident. Înainte de tragedie au scris ”murim” pe Snapchat

Cheltuieli lunare romani

Calculul lunar al românilor: 76 de lei pe sport și cultură, 150 de lei pe țigări și băutură

Ciupercile româneşti, la mare căutare de străini: “Sunt mulţumiţi de ceea ce găsesc”

Bărbații filmați în timp ce bat un șofer în trafic, propuși pentru arestare

LOTO 6/49. Numerele extrase duminică, 20 mai 2018

Noaptea Muzeelor 2018. Cimitirul Bellu, unul dintre cele mai căutate locuri

Campionul de raliuri Vali Porcişteanu, jefuit într-o vulcanizare din Piteşti

Klaus si Carmen Iohannis la biserica

Cuplul prezidențial, surprins la o biserică din Sibiu, la slujba de Rusalii

Marian Godină s-a căsătorit în aceeași zi cu prințul Harry. FOTO

Ursul Soni din Harghita a mușcat o turistă din Ungaria, care voia un selfie cu el

Bătaie în trafic, în Brașov. O persoană a ajuns la spital

Ce le-au spus poliţiştilor părinţii copilului care a murit după ce a mâncat shaorma

Hoț, surprins de camerele de supraveghere când fură un telefon dintr-un bar