Tragedie în Teleorman. De ce ar fi postat una dintre victime "murim" înainte de accident

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 07 Mai 2018 08:05
Categorie: Actualitate

Se fac anchete, după tragedia cumplită din Teleorman care a îndoliat 3 familii. Poliţiştii încearcă să afle ce a dus la accidentul teribil în care au pierit sâmbătă noaptea 3 eleve de liceu.

Tinerele se întorceau de la un club și, în împrejurări neclare, s-au răsturnat cu mașina. Erau patru înăuntru și doar una a scăpat cu viață. Înainte de impact, cea mai mică dintre ele a postat pe o rețea de socializare o fotografie din autoturism, pe care a scris "murim".

Bune prietene, cele patru fete au mers - în Bragadiru, Teleorman - ca să se distreze într-un club. După miezul nopţii au pornit spre casă. La volan era o tânără de 19 ani, care avea permis de conducere de 6 luni.

La 10 kilometri de casa - într-o curbă - fata nu a mai controlat maşina şi s-a răsturnat în afara drumului. Poliţiştii spun că avea viteză - variantă confirmată de viceprimarul din zona dar şi de tatăl şoferiţei. După accident, maşina s-a făcut praf. Geamurile s-au spart iar plafonul şi uşile s-au deformat.

Impactul a fost atât de puternic încât după ce maşina s-a oprit într-un final, cele 4 fete au fost azvârlite din maşină şi proiectate pe o distanţă de câţiva metri. Tânără de la volan a pierit pe loc. Aceeaşi soartă au avut-o şi două dintre prietenele ei - una de 17 ani şi cealaltă de 19. Doar o faţă de 19 ani a scăpat cu viaţa.

O fotografie postata cu câteva minute înainte de accident pe Snapchat - o reţea de socializare preferată de adolescenţi - naşte întrebări la care investigatorii nu au încă un răspuns. Cea mai mică dintre fete, pasagera în maşină pe bancheta din spate, a scris "Murim" pe o poză în care se vade şoferiţa, iar textul a fost urmat de un simbol cu o faţă tristă. Psihologii cauta explicaţii pentru acest mesaj bizar.

″Şi-au asumat riscuri mari, tipice vârstei. S-au expus unor riscuri şi ştiau asta. De obicei cine se sinucide nu se exprimă cu “vom muri”, ci ”îmi iau viaţa, mă sinucid, plec într o altă lume”, explică Gabriela Culda, psiholog criminalist.

Fetele care au pierit în accident erau eleve la un liceu în Zimnicea. Şoferiţa era în clasa a XII-a şi se pregătea să dea bacalaureatul. Poliţiştii au deschis dosar penală pentru ucidere şi vătămare corporală şi încearcă să afle de ce s-a produs tragedia.

ANIMAȚIE. Trei tinere, moarte într-un accident. Înainte de tragedie au scris ”murim” pe Snapchat
ANIMAȚIE. Trei tinere, moarte într-un accident. Înainte de tragedie au scris ”murim” pe Snapchat
VIDEO PROTVPLUS.RO
ambulanta
Accident mortal în Prahova în urma coliziunii dintre 2 autoturisme
A văzut un bulgăre de pământ îngheţat care se mişca. Ce era de fapt
Școli închise luni și marți în mai multe localități, după codul portocaliu de ninsori
Microbuz căzut în râpă, la Botoşani. Cine era în autovehicul
Mai multe zboruri anulate pe Aeroportul Internațional Timișoara din cauza vremii
Plan Roşu după un accident cu 10 victime, în Sibiu. Ce cauciucuri avea şoferul vinovat
Operatiune de salvare Balea Lac
Pericol de avalanșă la Bâlea Lac. Avertismentul transmis de meteorologi
Bloc evacuat la Ocna Sibiului, din cauza unei acumulări de monoxid. 3 copii, la spital
Cum au apărut preşedintele şi soţia sa la slujbă. Ţinuta purtată de Carmen Iohannis
Cod portocaliu de vreme rea. Sute de localități fără curent, multe mașini distruse
Cod Portocaliu: zeci de localităţi fără curent în Timiş, incendii, copaci căzuţi pe maşini
Trenuri cu întârzieri de 9 ore. Două garnituri au rămas blocate în defileul Jiului