Tânăra care a supravieţuit accidentului din Jibou a suferit un şoc când a aflat că prietenele ei au murit


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 21 Mai 2018 17:50
Categorie: Stiri actuale
accident Jibou

Singura supraviețuitoare a accidentului grav de la Jibou, în care au murit patru tinere - șoferița - a fost externată din spital, însă suferă de amnezie retrogradă.

Din punct de vedere fizic, ea este înafara oricărui pericol, însă după accident i s-a pus diagnosticul de amnezie retrogradă, relatează axanews.ro.

Tot luni, când a fost externată, tinerei i s-a spus că cele patru prietene cu care era în mașină au murit. La aflarea veștii, tânăra a suferit un alt șoc.

Cele patru fete erau studente în an terminal și joi, 17 mai, se întorceau de la Cluj, de la festivitatea de premiere a unor prieteni comuni. La Jibou, la trecerea la nivel cu calea ferată, mașina în care se aflau a fost izbită în plin de tren. Cele patru pasagere și-au pierdut viața pe loc, în timp ce șoferița a scăpat cu răni ușoare. Toate aveau între 20 și 21 de ani.

La Centrul Universitar Nord din Baia Mare unde învățau fetele, colegii și prietenii lor au aprins lumânări. De asemenea, un steag negru a fost arborat, în semn de doliu .

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

Măriuța, studenta care a murit în accident alături de 3 prietene, urma să se căsătorească
Două tinere din Arad au murit, după ce au plonjat cu mașina în lac. Martorii spun că făceau drifturi
VIDEO PROTVPLUS.RO