Tânăr din Piteşti cercetat pentru tentativă de omor. Şi-a lovit intenţionat soacra cu maşina


Ultimul update: Luni 21 Ianuarie 2019 18:48
Data publicarii: Luni 21 Ianuarie 2019 16:40
Categorie: Stiri actuale

Un bărbat de 30 de ani din Piteşti este cercetat pentru tentativă de omor, după ce şi-a lovit intenţionat, spun procurorii, soacra, cu maşina.

Femeia este acum internată în spital şi va avea nevoie de cel puţin 35 de zile de îngrijiri medicale. Scena, petrecută duminică, a fost surprinsă de o cameră de supraveghere. 

În imagini se vede cum femeia, în vârstă de 50 de ani, merge pe marginea drumului alături de soţul ei. Maşina, la volanul căreia se afla ginerele, virează brusc către ea şi o loveşte fără a-l atinge pe bărbat.

Imaginile au fost suficiente pentru ca procurorii să-l rețină pe tânărul de 30 de ani. Femeia a ajuns la spital şi a fost internată la ortopedie.

Doctor Marius Pascu, UPU Argeş :"A suferit o contuzie de şold şi o entorsă de genunchi, in acest moment este în îngrijirea colegilor de la Ortopedie şi urmează, din câte am înţeles, o investigaţie RMN ca să vadă ce intervenţie e necesară la genunchi."

Vecinii se feresc să vorbească despre familia cu pricina.
Unii recunosc, în şoaptă, că au auzit că femeia de 50 de ani, care locuia în aceeaşi casă cu soţul, fiica şi ginerele s-ar fi supărat pe tineri şi nu le mai gătea.

Nimeni nu crede însă că asta ar fi putut determina o reacţie atât de violentă, iar cei mai mulţi iau în glumă întreaga întâmplare.

La audieri, tânărul a spus că totul a fost doar un accident şi că ar fi tras de volan, după ce a intrat într-o groapă. Procurorii însă nu l-au crezut.

Procuror Cătălin Arsene, purtător de cuvânt Parchetul Argeş:
"Din probatoriul administrat până la acest moment au rezultat indicii conform cărora pe fondul unui conflict preexistent, bărbatul în cauză a lovit-o cu intenţie, cu autoturimul, pe soacra sa, care se deplasa pe stradă, împreună cu soţul ei."

Femeia are nevoie de 35 de zile de îngrijiri medicale. Pentru tentativa de omor calificat, ginerele ei riscă o pedeapsă de până la 12 ani şi jumătate de închisoare.

 

Studentă moartă în urma unui accident provocat de un tânăr. Șoferul urcase drogat la volan
Fără să aibă permis de conducere, s-a urcat la volan, cu 2 pasageri în mașină
Accident grav în Arad. Adolescentă aruncată din mașină, la 10 metri distanță
VIDEO PROTVPLUS.RO