Peste 10.000 de persoane au protestat, duminică, în marile orașe din țară


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 12 August 2018 20:12
Categorie: Stiri actuale
proteste duminica cluj

Peste 10.000 de persoane au participat la protestele antiguvernamentale desfășurate, duminică seară, în marile oraşe din ţară.

Peste 2.000 de oameni au mărșăluit pe principalele bulevarde din Sibiu. Manifestanţii au cerut demisia Guvernului şi organizarea de alegeri anticipate. Protestarii au fluturat steaguri, au avut vuvuzele şi pancarte cu mesaje antiguvernamentale.

Participanţii la protest au avut autorizaţie de la Primărie să mărşăluiască până la ora 22.00, pe o distanţă de 14 kilometri din oraş, pe traseu fiind şi casa preşedintelui Klaus Iohannis.

Aproximativ 1.500 de persoane au venit şi duminică seara pentru a protesta în Piaţa Unirii din Iaşi.

Aproximativ 1.500 de persoane au ieșit și în Cluj-Napoca, iar punctul de întâlnire a fost statuia Mathias Rex din Piața Unirii. În jurul orei 20.50, a avut loc un moment de tipul "sit-in" în fața Prefecturii, iar la ora 21.10, clujenii s-au prins și în horă.

Sute de persoane au protestat în Constanța, în fața sediului PSD.

Aproximativ 500 de braşoveni au manifestat, duminică seara, pentru a treia zi consecutiv, împotriva coaliţiei PSD-ALDE şi a Guvernului. Numărul protestatarilor este mult mai mic faţă de serile precedente când în stradă s-au aflat peste 4.000 de oameni.

Începând cu ora 19.00, şi în Piaţa Operei din Timişoara s-a desfăşurat un nou protest antiguvernamental. Câteva sute de persoane au strigat "DNA să vină să vă ia!” şi "Nu vrem să fim conduşi de hoţi!”. Protestaraii au plecat în marş către sediul Prefecturii, iar după mai puţin de două ore protestul s-a încheiat fără incidente, scrie News.ro.

Demonstrații au avut loc și în orașele Galați, Suceava, Arad, Baia Mare, Alba Iulia, Oradea, Târgu Mureș și Rm. Vâlcea, potrivit evenimentelor anunțate pe rețelele de socializare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume! 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO