Schimbul de SMS-uri dintre Dan Condrea si Uliana Ochinciuc. Ce i-ar fi spus sotia chiar inainte de producerea accidentului

Ultima actualizare: 04-06-2016 07:06
accident condrea

Dan Condrea, fostul director al Hexi Pharma, a avut un schimb de SMS-uri cu Uliana Ochinciuc, partenera sa, chiar inainte de producerea accidentului in care si-a pierdut viata.

Potrivit surselor judiciare, cu cateva minute inainte de accident, sotia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, a transmis un mesaj patronului Hexi Pharma in care il intreba unde este si ce face. Dan Condrea a raspuns scurt "Meditez". Mesajul urmator venea tot de la sotia sa, care il sfatuia sa aiba grija si sa nu faca vreo prostie, relateaza Mediafax.

Procurorii de la Parchetul General au confirmat marti ca, in urma efectuarii unor teste ADN, persoana decedata in accidentul produs langa localitatea Buftea este patronul Hexi Pharma, Dan Condrea."Urmele de culoare brun roscat si tesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetarilor la fata locului, prezinta un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv apartine unui barbat care este tatal biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000", a anuntat Parchetul General. Testul ADN a fost efectuat prin prelevarea de probe de la cadavrul lui Dan Condrea, in ziua accidentului, iar profilul sau genetic a fost comparat cu cel al unuia dintre copiii lui.

Ministrul de Interne, Petre Toba: “Este o masura procesuala care face parte din dosarul penal, nu va pot raspunde"

"Referitor la Hexi Pharma, este un dosar penal aflat in curs si stiti foarte bine ca niciodata nu am facut comentarii vizavi de un dosar penal. Ministerul de Interne, dupa cum ati vazut si ieri, avem in derulare mai multe activitati si in momentul in care sanatatea a fost inclusa ca o prioritate in strategia nationala de aparare, ne-am redimensionat, ne-am reconsiderat prioritatile si acordam mult mai multa atentie acestui domeniu", a declarat miercuri Ministrul de Interne, Petre Tob

Intrebat daca a fost filat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ministrul de Interne a raspuns: "Este o masura procesuala care face parte din dosarul penal, nu va pot raspunde".
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO