Un pieton a fost plimbat pe capota unei mașini, în Cluj. Motivul conflictului

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Secvenţe de filme au fost surprinse în trafic la Cluj. Şoferul unei maşini de teren a ieşit dintr-o parcare pe drumul naţional cu un bărbat agăţat de capotă.

Apoi a intrat pe contrasens şi s-a rotit cu autoturismul, în speranţa că îl va da jos pe individ. Acesta s-a ţinut însă zdravăn şi s-a desprins după ce conducătorul auto s-a aliniat în coloana din trafic. O femeie a filmat totul şi i-a anunţat pe poliţişti despre acest episod. Ambii bărbaţi au fost audiaţi.

În imaginile surprinse de şoferiţă se observă cum un bărbat se ţine de capota unei maşini, în timp ce conducătorul auto execută tot felul de manevre. Pătrunde pe contrasens şi se învârte, dar individul se ţine de autoturism. Când şoferul intră în coloană în trafic, bărbatul se dă jos şi trage de portieră, care este blocată.

Femeia care a filmat aceste scene a sunat la 112, la fel şi alţi participanţi în trafic. Poliţiştii au venit repede să urmărească autoturismul şi au aflat că la volan se află un şofer italian de 52 de ani.

Scenele suprinse parcă dintr-un film cu cascadorii s-au întâmplat chiar la intrarea în Cluj Napoca. Doar o minune a făcut ca bărbatul aflat pe capota să scape nevătămat. În imagini se vede cum unii şoferi şocaţi de ceea ce văd evită brusc maşina condusă de cetăţeanul italian.

Cei doi indivizi au fost identificaţi rapid şi duşi la audieri.

Străinul s-a plâns anchetatorilor că a recurs la acest gest, pentru că îi era frică de bărbatul care s-a urcat pe capota lui. Acesta din urmă a declarat că a cumpărat materiale electrice de la firma italianului şi era nemulţumit de ele. Aşa că a venit agresiv să îi ceară banii înapoi.

Niciunul dintre bărbaţi nu a depus plângere. Cel mai probabil şi în zilele următoare cei doi protagonişti vor fi chemaţi la audieri aici la sediul IPJ Cluj. Până în acest moment, niciunul dintre bărbaţi nu a fost amendat însă anchetatorii vor să lămurească exact ce s-a întâmplat între cei doi.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO