Un bucurestean si-a ucis chiriasul problema

Dată publicare: 29-05-2011 09:45
Dată actualizare: 07-10-2012 16:14


A ales sa-l omoare pentru ca nu reusea sa-l dea afara din casa. Este vorba despre un barbat de 60 de ani din Bucuresti care avea un chirias problema. Facea scandal si nu platea niciodata la timp banii datorati.

Proprietarul n-a mai suportat, iar sambata seara, ametit de alcool, a pus mana pe un briceag si l-a omorat pe chirias. Crima s-a petrecut pe strada Mestecanis din cartierul Rahova. De cand l-a primit in casa lui, chiriasul i-a creat numai probleme proprietarului. Nu-si platea datoriile, ba mai mult isca tot timpul scandaluri.

Vecinii stiu si ei despre scandalurile dintre cei doi. Au chemat de multe ori politia in ajutor, insa agentii i-au sfatuit sa-si rezolve conflictele in instanta.

Sambata seara, cei doi barbati erau bauti cand lucrurile au scapat de sub control. Medicii de pe ambulanta n-au mai putut face nimic pentru cel injunghiat, si el tot de 60 de ani. Agresorul lui, proprietarul casei, a fost condus la sectie unde a fost audiat de politisti. El risca pedeapsa maxima, respectiv 25 de ani pentru omor

Cititi si:

65 milioane de euro, spaga intr-un an in Bucuresti. Media a fost de 724 lei/persoana. Tu cat ai dat?

Iata in ce ne vom tine banii pe viitor. Google Wallet desfiinteaza cardurile

 

Tags: crime,


VIDEO PROTVPLUS.RO