Scandal intre soferi, dupa un accident grav petrecut joi seara, pe un bulevard din centrul Galatiului. Un tanar de 25 de ani a intrat frontal intr-un stalp de iluminat public din beton, dupa ce s-a sicanat in trafic cu o soferita in varsta de 48 de ani.
 

Stalpul a cazut peste ambele masini si numai o minune a facut ca persoanele aflate in autoturisme sa scape doar cu rani usoare. Dupa ce au vazut prin ce au trecut, cei doi conducatori auto au inceput sa isi arunce reciproc vorbe grele.

Soferita: "Ai facut flic-flack in viteza, printre masini. Eu eram pe banda mea. Daca nu aveai viteza si n-o faceai pe teribilistul nu se intampla asta. Esti vinovat si gata!"
Sofer: "Sa moara mama de nu-i faceam asa cu claxonul si nu ma baga in seama, frate. Asa conducea femeia si intra pe banda. Mie mi-a fost ca intru pe contrasens. Ba, prima mea idee a fost sa trag pe contrasens, sa intru pe partea aia, sa incerc sa evit, dar n-am putut sa evit nimic."
Soferita: "De-asta s-a intamplat, ca aveai viteza. Aveai viteza, baiete, de-aia ai derapat. Ai derapat si s-a intors masina. Ai intrat pe banda mea de mers. Ce voiai sa fac? Sa zbor? Asta se intampla cand tineretul baga viteza. De-asta RCA-ul a crescut atat de mult pentru voi. Si mi se pare normal sa creasca. In douazeci de ani, de cand conduc, eu n-am patit asa ceva."

Potrivit martorilor, ambii soferi au plecat de la semafor pe banda a doua de mers. Tanarul aflat in masina neagra i-ar fi facut flash-uri cu farurile si ar fi claxonat continuu pentru ca femeia din masina alba, care conducea cu viteza mai mica, sa treaca pe prima banda si sa ii faca loc.

Cum asta nu s-a intamplat, soferul de 25 de ani a depasit-o prin partea dreapta, dupa care a derapat, a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un stalp din beton, pe care l-a pus la pamant. Ambele masini au fost serios avariate, dar niciunul dintre conducatorii auto nu a fost ranit grav.

Ramane ca politistii de la Serviciul Rutier sa ii impace pe cei doi si sa stabileasca a cui a fost vina pentru producerea accidentului. Traficul in zona a fost ingreunat mai bine de doua ore.