Scandal de hartuire sexuala intr-o biserica din Mizil. "Se aseaza in spatele preotului, il pipaie, iar el e cu Dumnezeu"

Ultima actualizare: 17-06-2016 00:22

Linistea unei parohii din Mizil, judetul Prahova, s-a risipit de cand preotul si o enoriasa se acuza reciproc de hartuire.

Parintele sustine ca zilnic primeste zeci de mesaje de dragoste de la femeia care ii intrerupe chiar si slujba ca sa isi dezvaluie sentimentele. De cealalta parte, femeia, de 49 de ani, casatorita si mama a doi copii, spune ca ii poarta parintelui un profund respect iar preoteasa e cea care, din gelozie, ar fi scornit vorbe. Atat parintele, cat si enoriasa au facut plangeri pentru hartuire - el, la politie, ea, la patriarhie.

Femeia acuzata de hartuire recunoaste ca are sentimente profunde fata de parintele ei duhovnic. Sustine insa ca nu e nimic nefiresc la mijloc si ca necazurile au aparut din cauza preotesei, prea geloase.

Reporter: Ati scris in mesaje ca il iubiti?
Enoriasa: Nu, eu am scris ca il respect! Ca mi-a oferit cu vagonul respect! Ca l-as spala si pe picioare!
Reporter: Considerati ca il hartuiti?
Enoriasa: Da, il hartuiesc pentru ca si eu la randul meu sunt hartuita. De cinci ani de zile ma urmareste preoteasa, platea oameni sa ma urmareasca prin oras...

Comportamentul femeii le-a atras atentia celorlati enoriasi care sustin ca parintele este victima hartuielii. Preotul a reclamat chiar si la politie dar si-a retras plangerea cand enoriasa a promis ca nu se mai apropie de el. Nu s-a tinut de cuvant iar acum povestea a ajuns din nou pe masa politistilor.


Se duce in fata lui, il derajeaza. Chiar i-am zis ca nu e frumos. Se aseaza in spatele lui, il pipaie, ii pune mana pe haine.... Preotul e cu Dumnezeu! Si ea e cu Dumnezeu, dar fiecare cu Dumnezeul lui, cred!”, spune o alta enoriasa.

Eu cred ca are pe diavolu’ in ea”, sustine dascalul parohiei. “Il streseaza si pe parinte, si pe femeia de la lumanari, si pe mine. I-a zis lu nevasta-mea ca am vrut sa o sarut prin oras....

A tras de doua-trei ori de el... vorbe vulgare”, povesteste o alta credincioasa. Explica si ce inseamna ca a tras de el: “A se iubi cu el. Dar daca preotul n-a vrut sa pacatuiasca, se pune contra?!

Femeia s-a plans la patriarhie iar mai marii bisericii i-au sugerat sa isi aleaga alta biserica si alt duhovnic. Ea refuza insa pentru ca, de mica, se roaga in acelasi loc iar pe parinte il cunoaste de peste 20 de ani si nu vede niciun motiv sa se departeze de el.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO