Sancțiunea prevăzută pentru supermarketul unde a fost filmat un șoarece în vitrină


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 28 Februarie 2018 16:35
Categorie: Stiri actuale

Apariţie scandaloasă într-un supermarket din Curtea de Argeș, suprinsă de un client care aştepta la coadă, la raionul de carne.

Un şoarece s-a plimbat prin vitrină frigorifică şi chiar şi-a înfipt dinţii în bucăţile de carne expuse la vânzare. Imaginile au devenit virale pe internet, iar în scurt timp inspectorii sanitar-veterinari au descins la magazinul cu pricina.

Clientul a filmat în timp ce vânzătoarele încercau zadarnic să prindă şoarecele, care s-a strecurat printre produse şi a fugit. Angajatele au strâns toată carnea din vitrină, iar magazinul a anunţat că o va distruge.

Conducerea supermarketului susţine că încheiase deratizarea cu 5 zile înainte de regretabilul incident, dar că a rechemat firma specializată să reia acţiunea. În plus, a informat că va insista în pregătirea igienica-sanitară a angajaţilor.

Ca urmare a apariţiei imaginilor pe internet, Direcţia Sanitar Veterinară Argeş a trimis o echipă în control la supermarketul cu pricina. Pentru început, magazinul va fi amendat cu 9.000 de lei, însă ar putea urma şi alte sancţiuni la finalul controlului, au anunţat inspectorii.

Șoarece filmat într-un supermarket din Curtea de Argeş. ”Vă mușcă, nu puneți mâna”
Descoperirea unei mame, după ce a simțit un miros urât în hainele fetiței. ”Am fost de-a dreptul dezgustată”
VIDEO PROTVPLUS.RO