Rudele unui bărbat decedat din Vaslui susțin că trupul său a fost furat. Motivul invocat


Ultimul update: Sambata 14 Decembrie 2019 18:43
Sursa: VremeaNouă
Data publicarii: Sambata 14 Decembrie 2019 18:16
Categorie: Stiri actuale
sicriu

Incident inedit în Huși, județul Vaslui, unde a fost reclamat furtul unei persoane decedate. Fosta soție a defunctului a reclamat că un bărbat a furat cadavrul de la morgă și a depus plângere penală împotriva acestuia.

O femeie a reclamat că un bărbat de 37 de ani a furat un trupul neînsuflețit al fostului ei soț chiar de la morga din Huși.

Femeia a declarat la Poliție că bărbatul, Marin Lila, a comis presupusul gest pentru a încasa ajutorul de înmormântare, relatează VremeaNouă.

În replică, bărbatul susține că a vrut doar să facă o faptă bună. „După ce că m-am dus să scot mortul de la morgă, m-am chinuit, l-am cărat cu masina mea, asa cum am putut, soția și fratele ei m-au acuzat că am furat cadavrul. Acum am plângere penală de la ei”, se apără bărbatul.

Mihai Gorgan, în vârstă de 52 de ani, a decedat la Spitalul din Huși pe 7 decembrie și a fost scos de la morgă de către Marin Lila, care recunoaște că nu este niciun fel de rudă cu defunctul.

Acesta l-a transportat în mașina personală și l-a depus la capelă.

Polițiștii l-au căutat vineri dimineață cu o invitație la declarații, susține bărbatul. Omul spune și că defunctul nu mai trăia de ani buni cu fosta soție, care este interesată acum tot de ajutorul de înmormântare.

Sursa: VremeaNouă

Tags: huși, furt, cadavru, morgă,

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33