Un tânăr de 14 ani a furat mașina bunicii sale și a condus 260 de km ca să își viziteze iubita

Ultima actualizare: 12-12-2019 21:12
Adolescent
iStock

Un adolescent de 14 ani a străbătut o distanţă de 260 de kilometri, conducând pe două autostrăzi din centrul Germaniei pe timp de noapte, până când a fost oprit joi dimineaţă de Poliţia germană, informează DPA.

Agenții au fost alertați de angajaţii unei benzinării, unde băiatul oprise pentru alimentarea cu carburant a automobilului, informează DPA.

Tânărul a plecat cu maşina bunicii sale din Gehrden, o localitate din landul Saxonia Inferioară, a precizat Poliţia locală. Apoi, adolescentul a condus până în oraşul Alsfeld, aflat în landul învecinat Hessa, unde a remarcat că urma să rămână în curând fără carburant, potrivit oficialilor germani, potrivit Agerpres.

S-a oprit pentru alimentare la o benzinărie de pe o autostradă, ai cărei angajaţi au contactat Poliţia după ce au devenit suspicioşi în momentul în care tânărul a plătit pentru carburant.

Băiatul le-a spus poliţiştilor că dorea să îşi viziteze iubita din Frankfurt, un oraş aflat tot în landul Hessa. Mama lui nu a fost foarte impresionată atunci când a venit să îşi ridice fiul de la secţia de Poliţie.

Băiatul riscă să fie pus sub acuzare pentru conducerea automobilului fără a deţine un permis valid.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO