Saloane de masaj erotic transformate in bordeluri. Erau acceptati numai clienti straini, iar serviciile costau si 10.000 lei

06-05-2017 11:27


Doua femei si un barbat din Capitala sunt arestati, dupa ce au facut o avere din prostitutie. Aveau doua saloane de masaj erotic in Bucuresti, insa le transformasera in bordeluri.

Indivizii primeau numai clienti straini, racolati de taximetristi de la hotelurile luxoase din centrul orasului.

Bordelurile erau controlate de doua femei si un barbat cu varste intre 32 si 35 de ani, care castigau bani grei, sub paravanul unor saloane de masaj erotic, legale.

Clientii erau racolati, spun procurorii, din mai multe hoteluri de lux din centrul Capitalei, cu ajutorul unor taximetristi. Erau numai straini cu bani, iar daca romanii voiau sedinte de masaj erotic, erau refuzati inca de la poarta.

Taximetristii luau strainii de la hotel si ii aduceau la salonul de masaj. Pentru fiecare cursa, ei primeau de la suspecti intre 50 si o suta de lei, in functie de serviciul pe care clientul il platea in salon.

Aceste case de toleranta ofereau, pe langa masaje erotice, showuri de dans la bara ori sedinte private in jacuzzi, care costau intre 300 si 500 de lei. Pentru relatii in grup, clientii plateau si 10 mii de lei.

Vineri, anchetatorii au descins la cele doua saloane de masaj si au retinut 5 persoane: cei trei patroni si doi taximetristi.

In final, patronii au fost arestati preventiv, iar taximetristii sunt cercetati in libertate. Daca vor fi gasiti vinovati, suspectii risca pana la 7 ani de inchisoare.

VIDEO PROTVPLUS.RO