Raport final în cazul fetei însărcinate, ucise cu bestialitate de patronul ei în București. Ce a dezvăluit autopsia

angajata ucisa

Raportul final de autopsie în cazul fetei însărcinate, ucise de patronul magazinului la care lucra în București, confirmă faptul că tânăra a fost omorâtă cu o drujbă.

„Raport final de autopsie în cazul fetei însărcinate, ucise de patronul de magazin. “Multiple plăgi[…] ce s-au putut produce prin lovire cu drujba.” Cauza principală a decesului a fost hemoragia internă și externă. În paralel a sosit și raportul ADN care a clarificat și exclus ca posibil tată al copilului chiar pe cel acuzat de crimă”, a precizat avocatul Adrian Cuculis.

Amintim că bărbatul de 72 de ani, care a recunoscut că i-a luat viața angajatei sale cu aproape 50 de ani mai tânără, nu regretă fapta și nu vrea colaboreze cu anchetatorii. Paul Bușe ar fi spus că nu regretă nimic și că doar el și Ioana Beatrice vor ști cu adevărat motivul crimei.

Aurelia, soacra fetei: El era deja în magazin între șapte jumate și opt fără un sfert, când vorbeam eu cu fata, și am auzit când a avut convorbirea cu el. Fiind în convorbire cu mine la telefon, i-a spus despre fetele de la coafor că nu le merge aerul condiționat. I-am auzit că i-a răspuns ceva. Nu am înțeles ce i-a răspuns, dar el era în magazin. Nu cum s-a pronunțat că a venit la ora nouă în magazin”.

Citește și
Cât de bogată e Gabriela Firea. Fără a avea pe numele său vreun teren sau casă, ea are această sumă în conturi

Imediat după crimă, bărbatul s-a predat la secția 12 de poliție, unde a mărturisit ce făcut.

Fata era însărcinată în patru luni. Apropiații spun că tânăra împrumutase 15.000 de lei de la patronul ei în primăvara anului trecut.

Aurelia, soacra fetei: Ce datorie știam eu că are fata de 150 de milioane, începuse să îi oprească banii din salariu. Nu știu cât îi dăduse până acum, dar fata începuse să îi înapoieze banii”.

Ioana a fost înmormântată alături de bunicii ei într-un cimitir din Glina.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Starul de 17 ani al lui Real Madrid vrea să devină tată. Cum arată partenera de 21 de ani a fotbalistului brazilian
FOTO Starul de 17 ani al lui Real Madrid vrea să devină tată. Cum arată partenera de 21 de ani a fotbalistului brazilian
Citește și...
O bătrână de 79 de ani a fost înjunghiată mortal de un vecin, într-o comună din Gorj
O bătrână de 79 de ani a fost înjunghiată mortal de un vecin, într-o comună din Gorj

O femeie de 79 de ani, din comuna Drăgoteşti, Gorj, a fost înjunghiată mortal de un vecin în vârstă de 58 de ani, informează, joi, surse judiciare, potrivit Agerpres.  

Razie de amploare în Portul Constanța. Poliţia caută persoane date în urmărire
Razie de amploare în Portul Constanța. Poliţia caută persoane date în urmărire

O razie de amploare are loc, joi, în Portul Constanţa, unde poliţiştii caută persoane date în urmărire.

 

România, centru logistic pentru reconstrucția Ucrainei. Ministrul Economiei: „Geografia este de partea noastră
România, centru logistic pentru reconstrucția Ucrainei. Ministrul Economiei: „Geografia este de partea noastră"

România poate fi un centru logistic pentru reconstrucţia Ucrainei, spune ministrul Economiei, Ştefan-Radu Oprea. Aproape 80% din exportul de grâne din țara vecină se face prin România.

Recomandări
Putin, mesaj războinic pentru Occident de
Putin, mesaj războinic pentru Occident de "Ziua Victoriei": "Forțele strategice sunt mereu gata de luptă" | VIDEO

Rusia sărbătorește, joi, victoria Uniunii Sovietice asupra Germaniei naziste în cel de-al Doilea Război Mondial, într-un moment în care relațiile cu Occidentul se deteriorează tot mai mult, iar trupele rusești avansează pe frontul din Ucraina.

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Explicațiile judecătorilor internaționali care ne-au dat dreptate
De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Explicațiile judecătorilor internaționali care ne-au dat dreptate

România a câștigat procesul Roșia Montană intentat de canadienii de la Gabriel Resources cu privire la exploatarea de aur din Munții Apuseni, iar instanța comercială supremă de la Washington a explicat detaliat de ce țara noastră nu a greșit cu nimic.

"I-am spus lui Bibi!". Biden anunță o reacție dură a SUA în cazul în care Israelul va lansa o ofensivă majoră în Rafah

Președintele SUA, Joe Biden, a avertizat miercuri, pentru prima dată, că "nu va livra" anumite arme Israelului, în special "obuze de artilerie", în cazul unei ofensive majore la Rafah, relatează AFP şi Reuters.