Raducu Mazare risca dosar penal daca se demonstreaza ca el era la volan pe Autostrada Soarelui


Ultimul update: Sambata 03 Noiembrie 2012 03:50
Data publicarii: Luni 08 Octombrie 2012 18:55
Categorie: Stiri actuale

Serviciul Roman de Informatii incearca sa afle daca fiul primarului Radu Mazare era sau nu la volanul unui autoturism, care zbura pe Autostrada Soarelui.

Pentru ca tanarul nu si-a asumat fapta atunci cand a fost oprit de agenti, imaginile surprinse pe camera aparatului radar vor fi expertizate de specialisti. 

Imaginile surprinse pe A2 in 22 august au ajuns la SRI. Acestia urmeaza sa imbunatateasca cu ajutorul tehnicii cadrele inregistrate pentru a fi cat mai clar cine era la volanul autoturismului surprins de aparatul radar ca circula cu 194 de km pe ora .

Politistii spun ca este nevoie de curatarea imaginilor pentru ca soarele batea in parbrizul autoturismului si nu se vad ocupantii masinii. Atunci Raducu Mazare a declarat ca in momentul in care masina a fost surprinsa de radar el nu era la volan ...ci un prieten de-al sau caruia i-a fost de altfel si retinut permisul de conducere.

Suspiciunea ca de fapt Raducu Mazare a fost cel care conducea a aparut in momentul in care politistii autunci cand au oprit masina in trafic l-au gasit la volan. Fiul primarului de constanta a sustinut ca a facut schimb cu prietenul sau pentru ca acestuia i se facuse rau .

Daca politistii demonstreaza ca fiul primarului era la volan, atunci acesta ramane fara permis care este anulat si se poate alege cu dosar penal pentru fals in declaratii.

Tags: radu mazare,

Fiul lui Radu Mazare, prins la volanul unei masini ce gonea pe autostrada cu 194 km/ora
Ce pedeapsa i-ar fi aplicat Radu Mazare fiului sau daca nu ar fi luat nota mare la Bacalaureat
Revista presei: Radu Mazare s-a cuplat cu o blonda de varsta fiului sau
VIDEO PROTVPLUS.RO