Primele explicații ale criminalului de la Săpoca. Decizia Tribunalului Buzău

Dată publicare: 18-08-2019 21:34
Dată actualizare: 18-08-2019 21:40


sapoca

Tribunalul Buzău a decis duminică internarea nevoluntară a bărbatului care a ucis patru oameni şi a rănit alţi nouă, la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, relatează news.ro.

Magistraţii de la Tribunalul Buzău au decis, duminică seară, internarea nevoluntară a bărbatului de 38 de ani care a ucis patru oameni şi a rănit alţi 9, la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca.

Atacatorul a fost adus, sub escortă, în sala de judecată de la Tribunalul Buzău.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că bărbatul ar fi invocat un conflict cu un coleg de salon. Mai exact, agresorul ar fi povestit că s-au iscat tensiuni în momentul în care s-a întâlnit cu colegul respectiv pe scări şi au avut un schimb de replici, iar comportamentul pacientului respectiv l-a iritat.

Bărbatul urmează să fie supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul atacului.

Patru persoane au murit şi nouă au fost rănite, după ce un bărbat de 38 de ani, cu sevraj etilic, a atacat cu stativul de la perfuzii pacienţii din două saloane ale Spitalului de Neuropsihiatrie Săpoca, judeţul Buzău.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO