Prima reacție a șefei MAI, după acuzațiile lansate de Gabriela Firea

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Șefa MAI, Carmen Dan, a declarat, după ce primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a cerut să demisioneze CexN că „lucrează bine cu primăria, iar aici nu este vorba de persoane, ci de instituții care trebuie să funcționeze”.

La comitetul executiv PSD de la Neptun, Primarul Capitalei l-a înfruntat direct pe şeful său de partid la şi i-a cerut demisia uneia dintre cele mai apropiate colaboratoare - ministrul de interne Carmen Dan.

Cât despre Dragnea, Firea a susţinut că îi blochează unele proiecte ale Capitalei. Pe de altă parte, la şedinţa social-democraţilor s-a vorbit şi despre ideea că PSD şi ALDE să aibă un candidat unic la prezidenţialele din 2019, probabil Călin Popescu Tăriceanu.

Gabriela Firea i-a cerut demisia lui Carmen Dan şi a motivat că imaginea ţării este dezastruoasă la Bruxelles după evenimentele din 10 august din Piaţa Victoriei.

După ședința CExN, Carmen Dan a declarat: “Eu pot să lucrez cu primăria generală. Aici nu vorbim de persoane, ci de instituții care trebuie să funcționeze”, a declarat Carmen Dan.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO