Pretul scandalului infestarii cu e-coli de la fabrica Lactate Bradet. Anuntul facut de proprietar pe pagina de Facebook

09-04-2016 11:26


produse lactate Bradet

In data de 3 aprilie, patronul fabricii Lactate Bradet, Marius Badea, ii intreba pe oameni intr-un sondaj daca au incredere sa cumpere produsele firmei. La o saptamana de atunci le multumeste acestora pentru incredere si anunta reintrarea pe piata.

Fabrica Lactate Bradet a anuntat printr-un comunicat postat pe pagina oficiala de Facebook ca rezultatul analizelor pentru produsele sale comercializate in Italia este negativ. In acelasi mesaj le cerea oamenilor un vot de incredere pentru produsele sale.

El a marturisit, intr-un interviu acordat Adevarul, ca scandalul in care a fost implicata fabrica sa l-a costat 5 miliarde de lei vechi, intr-o singura luna.

“Tot scandalul acesta ne-a afectat mult, si ca imagine, si financiar. Din 28 februarie si pana pe 7 aprilie, am inregistart o gaura uriasa. Daca punem la socoteala salariile pe care le-am platit angajatilor care au stat acasa, sumele pe care le-am fi obtinut din productia care n-a mai existat, chiriile pe spatiile de care nu ne-am mai folosit, ratele la banci, cheltuielile cu retragerea din magazine si distrugerea produselor noastre, plus cheltuielile de 400 de milioane de lei vechi cu toate analizele facute in aceasta perioada, pe cca. 400 de esantioane, putem face o prima evaluare a pierderilor Lactate Brtadet: 5 miliarde de lei vechi intr-o luna, ceea ce nu e putin deloc”, a declarat patronul fabricii, Marius Badea.

 

Am nevoie de sinceritatea dvs.In conditiile in care dupa scandalul mincinos din Italia s-au facut analize la toate...

Posted by Lactate Bradet on 3 Aprilie 2016

Vineri a venit si mesajul de multumire si anuntul ca de sambata gama de produse lactate va reintra in magazinele din orasele Bucuresti, Pitesti, Brasov si Craiova.
 

 

Ma inclin in fata dvs si marturisesc ca numai datorita dvs am reusit sa sper, ca pot sa ma ridic. De maine produsele...

Posted by Lactate Bradet on 8 Aprilie 2016

 

Sursa: Facebook.com

VIDEO PROTVPLUS.RO